juzp juzp
home
radios
contact
about
Hello, United States JUZP is upgrading. music will be filtered. sorry for rare interruption 
 
Advertisements

mleqani - ura e shejt 1-2

report music

Embed

Explanation

Mleqani - Ura e Shejt 1-2

Comments

 
14:59 + hashim shala dhe tahir drenica - kanga ura e shejt
10:40 + mleqani - ura e shejt 2-2
15:11 + sali dhe feriz krasniqi - kanga ura e shejt
06:01 + bijtë e sefë mleqanit selman kadria 1
04:00 + mleqani - thirrje bani hasan prishtina
10:33 + "origjinal kanga e zagrepit"-ne vitet 70!!
30:56 + mleqani - krahina mujes (komplet)
08:19 + mleqani - deme ahmeti ( nje version i vjeter , kenduar
10:51 + bajrushi me zenunin kënga drazhë mihajlit pjesa 1
07:11 + mleqani - q'jane keta djem qe kane marr detin
07:07 + mleqani - neper kafaz zog more bilbil
10:04 + mleqani - krahina e mujes e halilit 2/3
08:35 + mleqani - deme ahmeti (nje version i vjeter , kenduar
07:31 + bijt e sefes me 1982 -kenga te shtunen mrama
09:03 + mleqani krahina e milosh kapetanit 2/4
14:25 + ymer sefe mleqani-kenga e muja e halilit
05:39 + augustin ukaj dhe marjan gojani - xhafer tajari
20:59 + nuredin e gezim bytyqi & muharrem hoxha - ura e shenjt
06:56 + mleqani - dem ahmeti 2/2
08:28 + salih & feriz krasniqi - bajram begu
07:11 + mleqani - dert mi dert 23-09-1994
21:22 + osmani dhe beqa - dem ahmetit
09:01 + ymer sefa dhe halil bytyqi ures shejt. 1
10:02 + brahim sefa , mleqani - kenga e nue pjetrit ( maris )
05:45 + mleqani - po t'kam nje shpirte
juzp © 2014 · English