juzp juzp
home
radios
contact
about
Hello, United States JUZP is upgrading. music will be filtered. sorry for rare interruption 
 
Advertisements

ibish broja & kadri duraku - cana begu 1/3

report music

Embed

Explanation

Ibishë Broja ( Mulaku ) & Kadri Duraku * Cana Beg Kryeziu *

Comments

 
10:56 + ibish broja & kadri duraku - cana begu 2/3
10:41 + ibish broja & kadri duraku - cana begu 3/3
23:37 + ibish mulaku - dan deroci.
33:23 + selman kadria---( ibish broja & kadri duraki )---hd or
08:57 + hero i popullit (vdekja e bajram currit 1) bajram curri
04:52 + "dan ratines"-origjinal-kenduar ne v.70ta ne
10:03 + rizah bllaca - cana beg kryeziu 1/4
09:53 + salih & ali krasniqi - cana begu 1/2
09:01 + tahir drenica dhe hashim shala_kënga e cana begut_1
30:27 + ibish broja & grupi nga skenderaj - bec sinani
10:00 + salih bajrami - hamzë kazazi 1/3
08:01 + ibish dhe mehmet mulaku-kenga e hysen ages-2
31:21 + ibish broja & hasan skenderaj - bejta syla
07:01 + ibish dhe mehmet mulaku-kenga e dylber fatimes-1
10:26 + salih bajrami - kënga e galanit 1/4
09:08 + ibish broja & kadri duraku - arif sinani 3/3
09:09 + salih & ali krasniqi - kënga e divit 2/2
08:53 + augustin uka & marjan gojani - nakë berisha
10:43 + ibish broja - aga imeri 1/2
23:10 + ibish broja & hasan skenderaj - azem bejta
10:22 + ibish broja - hamzë kazazi 1/2
07:49 + bijtë e sefës - oj kosovë mojë bukuroshe
09:58 + ibish broja & kadri duraku - arif sinani 1/3
06:44 + augustin uka - isuf aga 3/4
09:52 + ibish broja & kadri duraku - arif sinani 2/3
juzp © 2014 · English