juzp juzp
home
radios
contact
about
Hello, United States JUZP is upgrading. music will be filtered. sorry for rare interruption 
 
Advertisements

fatmir bajra 2011 syl rezalla

report music

Embed

Explanation

Comments

 
29:04 + vll.bajra - jeta e besim ndreces (komplet)
09:54 + fatmir bajra - "selman kadrija"
28:37 + rapsodet nga suedia - adem jasharit (komplet)
15:01 + fatmir bajra - 300 vet po i qet vapori
12:35 + halili dhe naimi - 3 kenge te forta
06:24 + vll.bajra - qiqavices ne ato male
14:24 + vll.bajra - 3 kenge te forta patriotike
06:01 + bit e sefes riza xeni sinani oj shkoder konak halil by
04:27 + naxhije bytyqi - krisi topi krisi martina , kenge per l
12:09 + shkelzen morina - ahmet llapi - imer popovci
05:40 + rifat berisha dhe grupi - nak berisha
10:01 + kenga e rankoviqit
03:47 + naimi qamili xhema mahmut pasha ne konak te halil byty
05:53 + alija dhe halili syl rezalla
05:49 + fatmir bajra - beke ymeri
07:11 + fatmir bajra dhe ramadan krasniqi - n'agim heret
06:31 + fatmir bajra dhe ramadan krasniqi - ali pasha
09:51 + fatmir bajra- kenga e hysen shalakut.
31:00 + kadri bistrica.sali sadiku
04:58 + vll.bajra - besim ndreces bambam
07:14 + vellezerit qetaj - cen avdyli 2010
07:13 + ma e mira e gurbetit ♫♪ - nikollë nikprelaj
11:41 + fatmir bajra e florim berisha-ahmet delija
24:46 + kenga edan derovcit
01:06 + fatmir bajra & syl krasniqi - "kosov nan"
juzp © 2014 · English