juzp juzp
home
radios
contact
about
Hello, United States JUZP is upgrading. music will be filtered. sorry for rare interruption 
 
Advertisements

augustin ukaj kenga hikmetes (1) video +kenga

report music

Embed

Explanation

kenduar Nga Augustin Ukaj perpunuar Leonard_gjakova

Comments

 
13:32 + hikmetja
11:10 + hikmetja 2
09:21 + mleqani - hikmetes ( pjesa 1 )
09:21 + augustin ukaj (aga imerit 2) orginale
10:19 + augustin ukaj (aga imerit 1) orginale
08:08 + "hasan fazlis/hikmetes"-pjesa1-origjinal-per
36:16 + mleqani - hikmetes (hasan fazlia) komplet
10:46 + "qka kishte dielli qe s'ban drit-mrika"-
06:34 + "bec sinanit"-origjinal!! kenduar ne v.70ta n
05:05 + adem bllaca - dy jetima
12:35 + halili dhe naimi - 3 kenge te forta
04:38 + tragjedia e aeroplanit 1993 ne shkup
14:22 + ``kanga e azem galices new pjesa 1 2
10:40 + "hasan fazlis/hikmetes"-pjesa 4 (fundit)-orig
08:57 + hero i popullit (vdekja e bajram currit 1) bajram curri
07:38 + augustin ukaj kenga e hikmetes (2)video +kenga
07:51 + augustin ukaj kenga e hikmetes (4)video + kenga
07:38 + beqa & muja - ne prekaz paska ra stuhija
05:30 + hamidja -augustini (kenge dashurie)ne mitrovic rakosh n
10:04 + augustin uka - luto fukaraja 4/5
04:03 + dervish shaqa - prej ate sene qe ke hyrrjeti kesaj koso
10:40 + gjergj ukaj - kenga hikmetes(1) (version i vetum) ndegj
09:58 + halil bytyqi dhe naim krasniqi - kenga e zagrebit 1/2
10:00 + augustin ukaj - kenga e zagrebit
17:56 + ibish e mehmet broja - kenga hasan ages
juzp © 2014 · English