juzp juzp
home
radios
contact
about
Hello, United States JUZP is upgrading. music will be filtered. sorry for rare interruption 
 
Advertisements

mimoza shkodra - dashuria ime ( ♥ )

report music

Embed

Explanation

Mimoza Shkodra - Dashuria Ime ( ♥ ) Bledi UnikBoy Work With Xhensila ♥ http://www.facebook.com/UnikBoyOfficial .

Comments

 
04:44 + pi raki e mendoj për ty
03:23 + besiana mehmedi & shkodran tolaj - "të kam pritur
03:54 + mimoza paraveli - "me fund ti pije"
04:13 + florent abrashi - shkodra ka plot dashuri
03:53 + mimoza paraveli - "me fund ti pije" (nata 1 g
03:56 + mimoza jolldashi - dhe ti më do
02:51 + mimoza paraveli - o engjell
05:01 + mimoza ahmeti - kalova hone
03:07 + mimoza shkodra, agimi, luli, fitimi luzern 4
03:39 + mimoza shkodra 2010 new do tju knoj ni keng o shok
juzp © 2014 · English