juzp juzp
home
radios
contact
about
Hello, United States JUZP is upgrading. music will be filtered. sorry for rare interruption 
 
Advertisements

bajrush doda kendon këngen per hasan fazlin ( hikmetes )

report music

Embed

Explanation

Comments

 
06:10 + sali sadiki me ramiz muqollin- kenga po liftojn rugova
35:30 + sali sadiki me ramiz muqollin- kengen e kadri bistrices
07:00 + zhutat agaj 2014 mesyn dushmani
07:08 + demë alia me bajram salihi - këndojn këngen ali pa
05:35 + marash krasniqi e man sokoli ne rakoc vitin 1973
03:01 + demë alia kënga hajmedet po bon gjakova.
36:16 + mleqani - hikmetes (hasan fazlia) komplet
05:45 + demë alia e zymer bajrami- këngën per hoxhallar.
10:23 + marash krasniqi e man sokoli ne rakoc viti 1973
07:16 + man sokoli & marash krasniqi kanka & xh
07:10 + bajrush doda dhe rifat berisha me grup - bini djem dush
06:20 + bajrush doda - te shtunen natje ndy sahati
49:52 + zekë lushaj- këndon - këngen e hikmetes ( hasan fazl
14:25 + ymer sefe mleqani-kenga e muja e halilit
28:13 + augustin ukaj - martin ukaj ,kënga e deme ahmetit dhe
10:14 + bajrush doda - hasan fazlia * hikmetja * 1/3
11:12 + alia dhe isa - sali syla po thrret moj nane
08:14 + bajrush doda nje pjes te kenges per azem bejten dhe ne
05:27 + augustin ukaj - hamide sadiku - marjan gojani - prej ze
05:35 + augustin ukaj 1985 mehmed ali pasha (marshal)
07:01 + bajrush doda & zenun gashi - a moj shkoder moj moj mizo
21:33 + baca zekë - këndon këngen e ajshe azemit
09:56 + gjergj ukaj - kenga hikmetes (3)
05:41 + augustin ukaj martin ukaj --1970 --*****
06:12 + augustin ukaj - ne tetove nihet telalli
juzp © 2014 · English